Balije, Četniks, Ustaše!

Hycklare, falska människor, dubbelmoraliska, rasister, horungar.
Det är vad ni är.

Sprida lögner är ni bra på. Men så fort man motbevisar er så raderar ni bevisen.
Den lögnaktiga propagandan måste fortsätta från ert håll.
Det är det enda som håller ihop er mot oss.
LIKVIDERING PÅBÖRJAD...

Kommentarer
Postat av: Cajsa

We dont like!

2011-05-10 @ 20:22:55
Postat av: Niklas

Fast tito var ju också en hycklare, att använda kommunismen som verktyg för att komma till makten och sedan utse sig själv till någon ny form av kung alexander är ju bara helt fel.

Sen att han med hjälp av lån från utlandet kunde skapa ett jugoslavien som fungerade någorlunda under några år är ju heller inget att imponeras av.

Många jugoslaver har ju drabbats av någon form av "ostalgie" helt enkelt.

2011-05-10 @ 21:54:00
Postat av: Marko

Där har du fel Niklas.

Såklart Tito är våran "kung" som du beskriver det när han räddades oss från döden, fascim och nationlism.

Vi lärde oss att älska.Sen att Jugoslavien lånade pengar, ja det gör ju alla länder med varandra.

Sen kom ju hela krisen sena 80-talet och USA är en av dom största anledningarna att det blev krig i Jugoslavien.

Postat av: Niklas

Han räddade ingen, hans land fick existera så länge IMF och andra länder tillät det.

Men iofs är han inte ensam med att vara en värdelös

politiker, finns väl inte många politiker under 1900-talet som är bra, alla har mer eller mindre handlat för att säkra sina egna tillgångar och Tito var inget undantag.Den jugoslaviska grundidéen är ju bra, dvs förena länderna till ett stort land där man jobbar tillsammans istället för ha som nu där man är små svaga länder som jobbar mot varandra och knappt platser i EU när till och med ett "skämtland" som Italien gör det.Om nu Jugoslavien under Titos tid hade varit så bra så hade ju den stora arbetsutvandringen aldrig skett och alla juggar hade aldrig flyttat till Sverige utan stannat kvar i den utopi som Tito skapat åt jugoslaverna.

Tyvärr fanns aldrig denna utopi utan den var endast en illusion skapat av Tito och hans UDBA.2011-05-14 @ 00:56:35
Postat av: Aisha

Asså det kan inte vara lätt att vara dig. Du vill så gärna förneka hela Bosnien-genociden och gör höna av en fjäder för minsta lilla fel som en bosnjak gör, bara för att du ska kunna rentvå ett helt folkmord på bosniska muslimer. Men ja, ju mer skit och rasism du kommenterar på min blogg desto mer material har jag att ge till polisen :)

2011-05-16 @ 14:53:52
URL: http://akeys.blogg.se/
Postat av: Marko

Haha du är ju inte riktigt klok.

Om det är någon som har något till polisen så är det jag och inte du.

Har du hört talas om förtal? Tydligen inte.

Återigen så hävdar du saker om mig som inte är sant. Vart och när har jag sagt eller skrivit något illa om civilbefolkningen i dom Jugoslaviska krigen?

Aldrig, har aldrig sagt något illa om dessa människor.Alla dessa människor är offer för idioter som Alija, Tudman, Karadzic, Milosevic & Co.

Sen finns det idioter som du som sprider ännu mer lögner och propaganda om kriget.

Har ju bildbevis på ett inlägg som du skrev förut om Srebrenica (som du har nu tagit bort) där du la upp bilder på bosniska muslimska människor som har blivit mördade. Det du inte inser att en av dom bilderna så är det just bosnieserbiska offer (vilket är bevisat) som har blivit mördade av bosniemuslimer men enligt dig så är det tvärtom.

Det är det som är skrämmande, folk som du ljuger för omvärlden och alla är inte så pålästa och då tror på det du skriver.

Skillnaden mellan dig och mig är att jag vet vad som är sant och inte är sant. Det är dags för dig att öppna dina ögon och börja ta in lite mer fakta från andra håll än bara från en sida. Det kommer att göra dig gott.Sen om 30 000-50 000 bosniska muslimer (inkl dess armé) är ett folkmord vad är inte då en en halv miljon serber (civila) som mördades av Ustasa under 2:a världskriget?Som sagt, se upp vad du säger till mig om just mig. För du har gått över lagen flera gånger. Ta läs lite om just ordet FÖRTAL. Då kanske du slutar med att anklaga mig för saker och ting

2011-05-16 @ 15:09:51
URL: http://jokerm.blogg.se/
Postat av: Marko

Niklas du har fel återigen.

Att påstå att han inte räddade det Jugoslaviska folket från fascism, nazisterna, cetnikerna, ustasa osv då är det ingen idé ens diskutera med dig.

Kanske hade varit bättre om Mihajlovic eller Ante Pavelic fick styra Jugoslavien eller Serbien och Kroatien som det skulle ha varit istället eller?

2011-05-16 @ 15:13:55
URL: http://jokerm.blogg.se/
Postat av: Niklas

Han räddade som sagt ingen, har svårt att tro att juggarna hade kunnat göra något om inte sovjet hade varit tvungen att offra 20 miljoner ryssar på diverse ställen runt om i europa under kriget.Och nej det hade inte varit bättre om något nationalisistsvin/monarkistsvin hade tagit över.

Det som hade varit bäst hade varit om jugoslavien hade blivit någon form av direktdemokrati där varje litet land inom jugoslavien hade haft egna val osv så som man har med kantoner i schweiz idag.

Nu fick de ju en statssocialism istället vilket knappast slutade så bra.

2011-05-16 @ 22:13:03
Postat av: Aki

Bravo Marko za ovo. Mrzimo ustase , cetnike i balije a ne normalne Bosance , Srbe i Hrvate !

2011-05-26 @ 17:12:15
Postat av: Sabina

Marko, Balija är inte samma sak som Cetnik eller Ustasa. Balija betyder egentligen - Musliman iz bosne sto je seljak :D

2011-06-07 @ 22:48:03
Postat av: Sabina

Vill bara påpeka att Balija inte är samma sak som ustasa och cetnik, Balija betyder helt enkelt bara - Musliman sa sela :)

2011-06-07 @ 23:40:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback