Två Filmer Igen!

Ja så har man sett ytterligare några filmer inför Oscarsgalan.


Jeff Bridges är nominerad för bästa skådespelare efter sin insats i Crazy Heart.
Det förstår jag, och jag kommer bli väldigt chockad ifall han inte tar hem den Oscarn.
Själva filmen i sig är faktiskt inte så märkvärdig. Det är en bra film men storyn är rätt så tunn tycker jag men Jeff gör som sagt ett riktigt bra jobb ifrån sig och han sjunger riktigt bra faktiskt.
Han skulle passa perfekt i något deppigt bluesband.
Ne, jag hade rätt så höga förväntningar på denna film men den är bara...där...Bra men inget mer.
Betyg: 6 av 10


Stanley Tucci är nominerad för bästa manliga biroll i Peter Jackosons The Lovely Bones (Flickan Från Ovan). Han gör ett bra jobb ifrån sig men jag förstår inte riktigt varför han är nominerade för detta, han gör inget märkvärdigt för att förtjäna denna nomineringen och han kommer ändå inte vinna inom denna kategori utan det kommer Christop Waltz gör med sin fenomenala insast i Inglourious Basterds. Han spelar bara en psykopatisk mördare, och såna har man setta många av i film.
Något som man inte har sett mycket av på sistone är originell film och det kan jag faktiskt säga att Peter Jackson har lyckas med riktigt bra med i The Lovely Bones. Mycket bra thriller-drama. Fotot är stundtals helt fantastiskt, snygga effekter, snyggt filmat. Det är bra story men filmens betyg sänks lite tack vare att den är lite för "flummig" ibland.
Detta är inget vanligt mord-thhriller-drama utan som sagt en väldigt originell film och vill man se en spännande film så kan jag varmt rekomendera denna.
Betyg: 7 av 10

Förresten, är inte Stanley Tucci grymt lik Peter Stormare i denna film.
Kolla in detta bara...
Kommentarer
Postat av: Maria

Hej

Du vet nog inte vem jag är men jag och din bror Misa gick i samma klass och jag undrar vart han tagit vägen.. Har du möjligt ngn mail adress till han?? det skulle vara så roligt att höra i från honom, hälsa din mor Milka och din far Milivoje från mig// Maria

Postat av: Anonym

hehe jag tyckte också dem var lika så jag sökte på google om nån annan med tyckte det :D

2010-03-19 @ 16:45:05
Postat av: Marko

Hehe det är bra det att du tycker det vem du än är ;)

2010-03-19 @ 17:07:20
URL: http://jokerm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback