Twin Peaks, Serien Avklarad!


Precis kommit hem till lägenheten efter en underbar påskhelg uppe i Norrland.
Åka skotter är roligt, och att säga åt dig att skärpa dig är ett av det roligaste som finns.
Ingen
Guillermo och ingen Leo är hemma, det känns tomt.
Dock så kan jag meddela till alla er nu att jag äntligen har kollat klart på hela Twin Peaks serien, och visst var den bra.
Till i början efter några avsnitt så förstod jag inte riktigt vart all denna hysteri om denna serie kom ifrån, för så jävla bra var det ju inte tänkte man. Men väldigt fort så började man älska alla karaktärer, speciellt Agen Cooper (Kyle MacLachlan) som är helt klockren. Kan vara en av världens roligaste och mysigaste människor som finns.
Serien är spännande, rolig, sorlig och stundtals väldigt läskig. Ibland så blev man så rädd att håren reste på sig. Vidrigt men kul. Musiken då, ja helt jävla fantastiskt. Ledmotivet till Twin Peaks är det bästa och vackraste som har någonsin har gjorts/skrivits till en serie. Det är en låt som har följt efter mig enda sen 1990 och den är fortfarande så himla vacker.
Nu är det bara filmen, Twin Peaks: Fire Walk With Me, kvar och det känns väldigt sorligt.
Slutet på serien är väldigt bra men man blir samtidigt jävligt förbannad, för man vill ju att det ska fortsätta.
"See you in 25 years" säger hon någon gång under seriens gång, så man vet ju aldrig. Hoppas att David Lynch gör en fortsättning på Twin Peaks serien år 2015-2016, det vore helt underbart.
How´s Annie...?
Kommentarer
Postat av: Cajsa

Jag vet ngn mer som tycker det är hysteriskt roligt med "Skärp dej". HAHAHAHA! Kul med Shutter Island betyget btw, trodde inte det skulle bli så högt tbh :) Nu vill vi ha en recension på Hard Candy också, JA JA JA!!!

2010-04-07 @ 17:20:44
Postat av: Marko

Ja din underbara mor haha:) Fan vad roligt vi hade när vi spelade :)Ja men du gav ju den filmen en 8:a (4:a i din skala) i betyg så ;)Nej, det kommer inge recension på Hard Candy, har lagt ner såna saker för tillfället muhahaha

Postat av: Cajsa

haha! oh yeah :) Det var himla kul, ditt hetsande, mammas skratt och GRÄÄÄÄÄÄDDE. Bäst.

Jojo, men jag gillade den ju big time, jag gillar allt som får mej att säga "äh men fyyy fan vad vidrigt!!!" Men du är ju lite mer kräsen liksom, speciellt när det kommer till skräck. Även om The shining är i särklass så har ju du också exorcisten att jämföra med (som f.ö är jävligt bra) MEN, jag jämför med alla b-skräckisar jag sett. Du förstår, det blir lite skillnad. Då är allt som inte osar Vlad helt ok.Hard Candy är ju en grym film att recensera. Brutaliteten är ju underbar, nästan oslagbar, den har klass. Lite som rödluvan och vargen, i ny tappning. Jag ska övertala dej till en recension. Simple as that! :)

2010-04-07 @ 22:00:35
Postat av: Marko

"STRINDBERG"...skrek hon ut i förtvivlan medans vi fortsatte med vårat skratt. hahaJa vi får väl se baby ;)

2010-04-07 @ 22:03:53
URL: http://jokerm.blogg.se/
Postat av: Cajsa

HAHAHAHAHA! Underbart :)

2010-04-07 @ 22:27:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback