Ett Oväntat Besök!


Inte mycket har hänt idag. Läst lite på olika forum o så.

Alltid kul och se folks olika teorier och åsikter om saker o ting.

Igår (tisdag) så kollade jag på Children Of The Corn. Var ett tag sen jag såg den. Helt okej skräckfilm som baseras på Stephen Kings novell. Schysst soundtrack i alla fall.

Nu vill jag bara att kunderna ska gå ut ur butiken så jag kan få gå ut o röka. Ge fan o kolla efter noter…


18:50

Om tio minuter slutar jag, fan vad skönt.

Sen jag skrev sist idag runt halv två tiden så har jag spelat en massa spel och rökt cigg. Micke kom förbi o gav mig två Cheeseburgare. Dom var goda och jag blev mätt. Hoppas jag slipper se ollonet när jag stänger butiken. Chefen alltså.

"Vi anställer en indier som kan tala svenska eller engelska. Sen låter vi honom stå i butiken o se dum ut. Sen kan han skrämma bort alla kunder medans han vaktar alla tomma fodral. Ja så gör vi"

Jävlar vilken korkad familj jag jobbar åt…


Den Försvunna Indiern

Det första jag frågade när jag såg chefen idag var varför inte greken hade kommit in i måndags, tisdags. Det fick jag kritik av. "Inge hur hade du det, kul att du är tillbax"

Som att jag bryr mig hur han hade det i Japan och skrattade åt sin situation. Hans fru är i Gran Canaria i en månad, han åker till Japan och jag får slita ihjäl mig så att han kan tjäna ännu mer pengar.

Men han sa att han hade hört något om det och ringde greken. Det har gått två timmar nu och han har inte kommit tillbax. Väntar nyfiket på vad för fantastiskt påhittat svar han kommer komma med nu.

Nu ska jag röka?

Lekta apa för några tiotal minuter sen. Åt banan alltså. Sen kom indiern in. Han sa att greken skulle komma vid tre fyra tiden idag. Jag har fått räkna alla filmer och spel i butiken så indiern kan sälja dom till greken för ett billigt pris. Får se hur allt detta kommer sluta. Med min vanliga otur så kommer indiern komma vid stängnings dags idag och säga att greken fick förhinder och att han dyker upp imorgon istället. Eller så kanske har Gud slutat pissa på mig för en gång skull.

Ringde Randstad tidigare idag. Har jobb där på gång nu igen.

Nu ska jag fördriva tiden med att läsa lite Stockholm City?


Ingen grek kom, men däremot så ringde han. Från den första augusti tar han över. Haha, säkert.

Och en massa byggarbetare skulle komma nästa måndag o börja bygga om stället.

Säkert, säkert. Internet fungerar i alla fall nu. Så jag har fördrivit hela dagen på imdb.

Snart slutar jag fan vad skönt. Då ska jag hem o leka med Micke.


Börja Blogga Igen!

Börja Blogga Igen!

Tänkte börja skriva om min vardag igen. Har tänkt på att göra det väldigt länge men inte orkat o göra det. Från jobbet kan jag inte göra det eftersom min inkompetenta indiska chef är ett kukhuve som har stängt av internet.

För alla er som inte känner mig så jobbar jag i en butik i Stockholm som heter DVDNorden. Det är en butik där vi (jag) säljer DVD-filmer och tv-spel. Av någon anledning så har han fått för sig att vi kommer sälja ännu bättre ifall internet är avstängt. Så när kunderna frågar mig efter någon film som jag aldrig har hört talas om, så kan jag inte kolla upp ifall filmen finns på DVD. Smart tänkt av min chef. Så jag får hitta på en massa bortförklarningar till kunderna om varför inte internet inte fungerar.

Jag jobbar svart, har gjort det nu i två år snart. Indiern har lovat mig vitt jobb nu i över ett år. Men gång på gång så blåser han mig. Hela tiden någon ny smart bortförklarning kommer han med. Egentligen borde jag ha lämnat jobbet för längesen men jag är mer eller mindre fast här på grund utav att jag är så sjukligt beroende av dom pengarna jag får. Jag har inga undansparade pengar, så jag måste jobba sex dagar i veckan för att kunna överleva vardagen. Affärerna går inte heller så bra så jag står här i butiken i nio timmar (utan lunch) och bara glor. En sån tristess att det är sjukligt. Mina föräldrar börjar bli väldigt oroliga över min hälsa. En människa tål inte hur mycket som helst. Så varje dag så får jag stå ut med en massa tjat från chefen och mina föräldrar som är på mig att jag måste därifrån. Det jag vill säga med allt det här att jag inte orkar blogga när jag kommer hem från jobbet. Jag är så psykiskt utmattad att det enda jag gör är o lägger mig framför tv´n o somnar. Och så går det i en lång lång cirkel. Men nu skriver jag min första blogg på väldigt länge från jobbet i ett Word dokument. Sen sparar jag det i en diskett (som jag hittade häromdagen) och sen ja, ni vet vad jag gör när jag kommer hem. Krävs inget geni för att man ska förstå.

Så vad har hänt på sistone? Har som sagt gång på gång blivit lovad vitt jobb. Chefen säger att han ska hyra ut lokalen till en grek som ska fortsätta med butiken och via honom få vitt.

Det skulle ske den första juli. Men inget har hänt. Det blev framflyttat till den femtonde. Men inget hände. Sen sa han att det skulle nu bli av från den första juli. Men som vanligt, inget hände. Chefen åkte till Japan i lördags eller söndags, han sa till mig att greken skulle komma in på måndag eller tisdag (denna vecka) för att skriva papper med mig. Men icke. Ingen grek kom. Och jag står ensam här i butiken och slavar på som vanligt och väntar ilsket på att chefen ska komma hem från Japan. Då ska jag fråga honom vad fan det är frågan om. Vet att han kommer säger att greken har haft det fullt upp med sitt café och att greken SKA ta över DVDNorden från den 25:e juli.

Mina föräldrar och min ena bror åker till Jugoslavien på fredag nästa vecka. Jag funderar starkt på att åka med dom. Fan vad skönt det skulle vara o blåsa den där jävla indiern.


Vad har mer hänt då? Jo min far har fyllt 65, så nu är han en stolt pensionär. Självklart så var jag hemma och firade honom. Mycket god mat och en massa alkohol. Alltid lika trevligt. Drog ut på krogen i Lindesberg med några kompisar. Kul o se en massa gamla bekanta. Kvällen avslutades efter jag nästan somnat i en konversation som jag o Viktor hade till klockan 4 på morgonen. Mycket trevligt.

Fotbolls-VM får vi ju inte glömma. I år skulle Jugoslavien (Serbien & Montenegro) visa att dom var ett lag o räkna med. Dom hamnade i samma grupp som Holland och Argentina. Dödens grupp kallades den för. Serbien & Montenegro hade bara släppt in ett enda mål under kvalet. Ett enda mål på tio matcher. Det är imponerande. Dom har ett av världens bästa försvar och vm-kvalet var ett bevis på det. Men sen i VM hände det något. Första matchen mot Holland var iförsig helt okej. Nog för att dom förlorade med 1-0 så spelade dom helt klart godkänt. Men när dom mötte Argentina så kollapsade hela laget. 6-0 förlorade dom med. Ni som såg Sverige förlora mot Tyskland. Ni minns väl hur försvaret var dom 12 första minuterna. Tänk er att Serbien & Montenegro spelade så under hela Argentina matchen. Hela laget. Fruktansvärt pinsamt. Sista matchen mot Elfenbenskusten gick skit bra i 30 min ungefär. Serbien & Montenegro gjorde två snygga mål på 20 minuter. Men sen valde domar jäveln att ge aporna två straffar. Vilket resulterade med att Serbien & Montenegro förlorade med 2-3. Återigen pinsamt.

Så nu höll jag på ett annat Jugoslaviskt lag, Kroatien. Men dom var ju inte så mycket bättre dom. Dom gick inte heller vidare från gruppen. Om dom bara hade vunnit över Australien i den sista matchen så hade dom varit vidare. Men nej. Alla dom slaviska lagen misslyckades totalt detta VM, förutom Ukraina som överraskade. Sverige föll som alla vet mot Tyskland. På söndag är det final. Italien mot Frankrike. Jag tror att Italien kan ta detta och hoppas på det också.


Just nu är klockan 17:02 och jag ska ut o röka en cigarett nu. Bara en timma och 57 min kvar. Sen får jag åka hem. Men först systemet. För imorgon så ska jag förmodligen sjukanmäla mig.


Nu klockan 21:07 och jag precis öppnat min första öl. Kvällen är fortfarande ung...