Månadens Bästa!

Nu kommer decembers och januaris månadens bästa lista.

Decembers nya bästa film är
Dumma mej (Despicable Me).
Steve Carell gör rösten åt Gru som är en tjuv och hans nya uppdrag är att sno månen. Självklart så är Gru något av en ensamvarg men för att kunna sno månen så måste han ta hjälp av tre ungar. Mysigt, gulligt, familjeärt, som vanligt i såna här filmer och även denna gång så funkar det.
En rolig och underhållande film.
Betyg: 7 av 10Januaris nya bästa film är Black Swan.
Natalie Portman spelar en ballettdansös som äntligen får sin stora chans.
En mörk film, historia, som är snygg på många sätt men också inte helt solklar på sina områden.
Detta kunde ha blivit ett riktigt mästerverk. Men det är fortfarande en bra film.
Betyg: 7 av 10Decembers bästa film är The Road.
Underbar film om jordens undergång, överlevnad och kärlek.
Viggo Mortensen gör en underbar prestation ifrån sig.
Tung film som är spännande från början till slut.
Betyg: 8 av 10Januaris bästa film är The Breakfast Club. Helvete vad bra den är. Det händer inte så mycket i filmen, några ungdomar har fått kvarsittning och få tillbringa sin lördag i skolan. Prat, prat, prat, prat, prat och åter prat och ändå så blir filmen aldrig tråkig. Det enda som drar ner filmen är dansscenen och vissa detaljer med deras kläder (inte för att det spelar någon roll egentligen) men dansscenen är bara så jävla pinsam att man önskar att den inte var med i filmen.
Betyg: 8 av 10Decembers nya sämsta film
är Whiteout.
Kate Beckinsale är i Antarktis och leker polis. Ne fy fan vad värdelöst.
Whiteout är också decembers sämsta film. Slutskrivet om denna film.
Betyg: 3 av 10Januaris nya sämsta film är Paranormal Activity 2.
Värdelös uppföljare. Väldigt långsam film, händer ingenting mer eller mindre och det känns som att dom gjorde filmen bara för att tjäna lite lätta pengar. Kolla på första filmen istället. Den var iallafall lite läskig.
Paranormal Activity 2 är också januaris sämsta film.
Betyg: 3 av 10Decembers bästa spel är Donkey Kong Country Returns.
Nintendo, vill ni ha recept på hur man gör ett svårt, ett väldigt svårt men samtidigt underhållande och roligt 2D-plattformsspel så är det bara ni kollar på detta spel.
Fan vad bra det är. Kan inte minnas sist jag dog över 50-10 gånger på samma bana och fortfarande ha humöret upp på topp. Ren TV-spels magi.Januaris bästa spel är StarCraft II Wings Of Liberty.
Nu är kampanjen avslutad och nu är det bara o leka runt i online världen.
Finns mer eller mindre oändligt med saker att göra i detta spel.
Måndens bästa skiva utgår för dessa månaderna.

Februari är här, vintern är på väg att försvinna verkar det som, hoppas det. Hatar kyla.
Nu ska jag kolla på kapitalister...Kommentarer
Postat av: Cajsa

I fly to the moon, I take the moon, I sit on the toilet :D

Postat av: Marko

Haha, ja exakt :)

2011-02-02 @ 21:33:35
URL: http://jokerm.blogg.se/
Postat av: E.

Paranormal activity är överskattad (både ettan och tvåan). Jag kan inte förstå hypen krind dessa filmer.. Vissa människor borde inte få kalla sig själva för filmkritiker

2011-02-09 @ 11:04:50
Postat av: Marko

Ettan är en bra skräckfilm. Tvåan är ett av det sämsta jag sett.

Skulle vilja veta vilka nya skräckfilmer du gillar

2011-02-09 @ 13:39:57
URL: http://jokerm.blogg.se/
Postat av: E.

Jag gillar asiatisk skräckfilm, psykologiska skräckfilmer och skräckfilmer som inkluderar ultravåld, ju sjukare manus destå bättre. Det är svårt att att säga vilka nya jag gillar då utbudet av bra skräckfilm är väldigt lågt just nu, krävs mycket för att jag ska bli rädd också. "The exorcism of Emily Rose" bör man inte missa iallafall, creepy as hell. Annars gillar jag gamla klassiker som The shining, dock inte så läskig, men välgjord!

2011-02-09 @ 16:23:34
Postat av: Marko

Asiatiska skräckfilmer suger rejält, men dom försöker iallafall mycket bättre än alla dom nya "skräckfilmerna" med ultravåld. Det är inte skräck utan splatter/rysare. Meningen med skräckfilm är att man ska bli rädd vilket man inte blir av Saw, Hostel, Wron Turn och tusentals alla andra liknande filmer som görs nu för tiden.

The Exorcism Of Emily Rose är den bästa och läskigaste skräckfilmen som har gjorts på 2000-talet, det är så skräck ska göras

2011-02-09 @ 18:40:42
URL: http://jokerm.blogg.se/
Postat av: E.

Håller inte med om det med asiatisk film, amerikanska remakes däremot, suger rejält. Nej nej Saw filmerna är inga rysare, nigdje veze dem filmerna. Med ultravåld menar jag mer som den jag nämnde tidigare 'a serbian film' och 'Ichi the killer' osv, Kubricks "a clockwork orange", även om den sistnämnda inte räknas som skräck, men den är ett mästerverk. Men riktig skräck för mig är mer exorcism, ockulta saker, andar, besatta människor, demoner, paranormala saker, sekter osv och sånt som inte går att förklara eller som man inte vet så mycket om, det blir jag rädd för. Håller med dig helt och hållet om Emily Rose.http://www.youtube.com/watch?v=EJr-TVEHajs denna är riktigt bra

2011-02-09 @ 22:01:01
Postat av: Marko

Ne jag vet inte, jag gillar dom inte bara, samma koncept hela tiden. Jag är en av dom få som gillar mer den amerikanska The Ring än den japanska. Tack vare att tjejen och effekterna är bättre gjorda.Jaha, du menar såna filmer, trodde du pratade om ultravåld som i Saw. Då är jag med. A Clockwork Orange är en fantastisk film med ett fantastiskt soundtrack.Såsom du beskriver skräck håller jag med dig om. Det skall vara exorcism, spöken, demoner osv.Däremot så tyckte jag att Shelter var helt okej bara.

Har du någon blogg själv?

2011-02-10 @ 16:58:12
URL: http://jokerm.blogg.se/
Postat av: Ajsha

Du är inte normal och jag tänker anmäla dig till polisen för du låter mig inte vara ifred. Jag har rätt att ta bort dina kommentarer för dom är kränkande och stötande mot mig och min religion. Om det e nån som e fascist här så är det fan du. Om du kommenterar min blogg igen kmr jag se till att få dig inspärrad, TRO MIG, jag har kontakter till det!! Så låt mig vara i fred din galning

2011-02-11 @ 12:31:23
URL: http://akeys.blogg.se/
Postat av: Anonym

ajsha: HAHAHAHAH alltså humor fan. "Om du kommenterar min blogg igen kmr jag se till att få dig inspärrad, TRO MIG, jag har kontakter till det!!"

Snälla, rara, tragiska människa...

Inspärrad för att man kommenterar en blogg, gumman ...let's face reality?

2011-02-14 @ 02:48:13
Postat av: elena.

Aa okej okej. Jag gillar dem nog bara för att dem ofta har invecklade handlingar osv, man måste tänka mycket och hänga med. Som "a tale of two sisters" (asiatiska versionen), den är sjukt bra och genomtänkt.

2011-02-15 @ 02:10:24
URL: http://lenciki.blogg.se/
Postat av: Marko

Ajsha, det är inte jag som sprider lögner och tar bort ens inlägg.

Jag låter allt vara kvar, kommentarer och egna blogginlägg. Du tar bort allt, för att försöka ta bort bevisen. Men jag har tagit kort på allt så oroa dig inte lilla fascist unge.

Och nej, jag kränker inte din religion. Jag skriver bara sanningen om din religion så som all annan religion.

Är det o kränka någon då? När man talar sanning. Absolut inte. Man kommer inte långt i denna värld genom att vägra lyssna på andras folk åsikter. Så lev i din bubbla, fortsätt sprid dina lögner, för så fort du gör det så kommer jag vara där. Anmäla dig för förtal, hets mot folkgrupp (lögnerna som du sprider) osv.2011-02-17 @ 10:47:50
URL: http://jokerm.blogg.se/
Postat av: Niklas

Såg nyss black swan, vafan håller darren aronofsky på med. Hans filmer blir ju bara sämre och sämre. Denna saknade ju känsla helt och var bara skum och jobbig att se på.The Exorcism Of Emily Rose var ju också en ganska värdelös film, minns den knappt men minns att jag blev lika irriterad av den som jag brukar bli av all hjärndöd skräck som kommer nu för tiden.Ajsha borde ju för övrigt lägga ner.

2011-06-18 @ 22:33:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback