Rättvisa!

Ejup Ganić har gripits i London.
Så går det. När man är fascist och mördar folk från JNA (ugoslovenska Narodna Armija, Jugoslaviska Folkets Armé) armén.

Taget från
DN-artikeln:
"Regeringen i Belgrad vill att Ganic och 18 andra bosnier ska ställas till svars för en attack mot en jugoslavisk armékolonn som inträffade i Sarajevo i krigets början. 18 människor dog i attacken."

Det skall tillägas att när JNA var inne i Bosnien så var dom där för att försöka hålla läget lugnt, men när Jugoslavien splittrades så lämnade JNA Bosnien, men det gick inte på ett fredligt sätt. Bosniska muslimer attackerade JNA både i Sarajevo och i Tuzla.
I Tuzla så var JNA tillomed obeväpnade. Fega jävla fascister.
Jugoslaver och Jugoslavien är på väg, väldigt väldigt sakta, på väg mot rättvisa.
En dag så...


Ubi ga!


Kommentarer
Postat av: nida

Haha, seriöst? Var det det bästa du kunde komma med?Påminner mig smått om när serbiska polisen gick in innan minnesceremonin i Srebrenica för något år sedan och fängslade alla män de kunde komma åt (även sådana som varit typ femton bast i kriget) och anklagade dem för att ha utfört krigsbrott! Först dödar de hela deras familjer och förtrycker dem ut ur sin stad och sedan försöker de anhålla dem och göra ännu mer skada femton år senare, usch jag ryser så pinsamt. Givetvis släpptes allihop för bevis fanns inte, det var rent bullshit.Skulle uppskatta om du kunde sluta slösa min tid med sånt där. Är jag intresserad så läser jag din blogg, men med tanke på att jag inte gör det så är jag inte intresserad av att du reklamerar den/det i min heller. Tack på förhand och hejdå.

Postat av: Marko

Skillnaden mellan dig o mig är jag är Jugoslav och du är en bosnisk muslim som stödjer allt som Alija och hans hejdukar gjorde.

Och gång hoppar du på mig om vad serber har gjort och gör i Bosnien. Gång på gång så har jag sagt åt dig att jag tar avstånd från allt sånt, från allt vad serbiska nationalister gör. Och det samma med kroatiska och bosniska nationalister.

Jag tar avstånd från fascisterna, jag gör det, du gör inte det. Det är det som är skillnaden. Lär dig det nu för en gång skull.

Så sluta hoppa på med mig en massa anti-serb propgaganda. För jag är inte serb lilla du. Vill du ha en diskussion så kan du snacka skit om Jugoslavien, fast det är inte heller så lätt eftersom Jugoslavien stod bara för goda saker. Allt var bra enda tills det kommer idioter och nationalister som du...

2010-03-02 @ 22:03:09
URL: http://jokerm.blogg.se/
Postat av: nida

Care-face, really.

"Alija och hans hejdukar" gjorde? Hehe. Det roliga är hur du försöker vara opartisk och kalla dig jugoslav och vara emot alla religioner, men du verkar inte fatta hur tydligt du visar att du är just anti-muslimer, anti-bosnjaker, osv. Det andra skiter du i. Du fokuserar på en myra istället för elefanten. Jag VET vem Ganic är, en man med hedern i behåll som inte ens kan ställas och jämföras med de riktiga svinen som planerade och utförde en genocid i Bosnien.. varför glömmer du bort den delen? Varför skriver du inte om de som på riktigt slaktade, våldtog, massakrerade? Varför är du tyst om Mladic, Milosevic, Karadzic, Arkan, Plavsic, Raznatovic, molim te da ne nabrajam dalje för DEN listan med cirka 200 000 blodiga bevis begravda eller spårlöst försvunna kan göras jävligt lång. Så försök inte inbilla mig något annat. Om du försöker provocera fram en anti-Jugoslavien-diskussion från mitt håll kan du lika gärna ge upp NU. Jugoslavien var det där vackra äktenskapet där den ena parten blev alldeles för sadistiskt för att det skulle hålla, och äktenskapet slutade inte upp med skilsmässa utan mord där den sadistiska partnern mördade sin kära. Time to move on. Försök fatta poängen och ge dig.

2010-03-03 @ 22:48:34
URL: http://nidaa.blogg.se/
Postat av: Marko

Men lilla du.

Anledningen för att jag hakar på din bosniska "hjältar" är just för att du älskar dom så mycket. Det är ingen anledning och skriva till dig om vad Karadzic, Mladic & Co gjorde eftersom du "vet" vad dom gjorde.

Planerade säger du? Det gjorde alla sidor. Speciellt kroaterna. Finns en massa videoklipp innan kriget hur ustasa 1990 planerar attack mot Jugoslavien.

På riktigt slaktade säger du?

Så alla serber och kroater som blev mördade av muslimer var inte på riktig menar du då eller? Eller var det bara hjältedåd från män som Naser Oric eller?

200 000, där kom den siffran som jag har väntat på från dig. Vart ifrån är det 200 000 människor är det som är mördade? Det är bara en massa propaganda siffror som ni bosniemuslimer har fått lära er från väst sen 1995. Dagens riktiga siffror når inte ens upp till 100 000. Som jag har sagt till dig, lär dig fakta innan du ska börja diskutera.På vilket sätt är Ganic en man med hedern i behåll? Genom att mörda oskyldiga soldater från Jugoslavien? Är det med hedern i behåll? Eller att Bosnien blev självständigt 92 på ett helt olagligt sätt. Det resultatet av omröstningen till självständighet räckte inte, men det sket Alija i och det är en av startskotten till kriget i Bosnien.

Som sagt, läs på lilla flicka, det behöver du. Det finns andra böcker än Koranen och Bosniemuslimsk propaganda

2010-03-03 @ 23:31:16
URL: http://jokerm.blogg.se/
Postat av: nida

15 år och de har inte lyckats hitta Mladic? Herregud. Man har genomsökt varje grotta i Afghanistan på jakt efter Bin Ladin, men har inte på så många år lyckats hitta en av de männen som är mest skyldig till ett helt folkmord och som inte gömmer sig i någon grotta utan fritt gå på gatorna bland folk som "inte ser han". SKÄMMIGT. Om dom krigsföbrytarna, dom riktiga krigsförbrytarna hade gömt sig på Nordpolen hade man hittills kunnat hitta dom och ställa dom inför rätta. Men så klart. Rättvisa finns inte och kommer inte finnas på den här världen.Ganic, en akademiker och professor som har publicerad över hundra vetenskapliga verk, en respektabel och framstående man.. han ockuperade ingen, han våldtog ingen, han rånade ingen, han mördade inga barn, han rörde inte civila. Han krigade. Mot ditt "JNA" som i kriget gick emot allt det som JNA-armén fram till början av 90-talet stod för. Det JNA som i kriget tjänade för att massakrera, för att (kukavicki) mörda små barn och våldta kvinnor! Det JNA som inte längre innehöll alla jugoslovener med olika nationaliteter och religioner som skulle försvara Jugoslavien, utan det JNA som bestod av CETNIKER som massakrerade och mördade. JNA som brände byar och hängde civiler, mördade de vapenlösa a sad Smrdija cmizdri i place sto su se nasi vojnici branili. Poserem ti se na njih, jesil cuo? Dosli iz pizde materine da pobiju, ko na teferic, malo da kolju, malo da pale, malo da pljackaju sve dok ima muslimana. I ti sad mislis da mi ih je zao? Att jag sörjer dom "jätteoskyldiga soldaterna" awww putteeenutte så synd om dom "oskyldiga" soldaterna. HAHA. Hör du hur det låter? Idiotstämpel.Du är så jävla naiv, om någon. Pitaj se ko su stvarne zrtve, oni koji su zivjeli pod kisom granata ili oni koji su te granate bacali. Da su bogdom svi pocrkali, citava ta tvoja jebena kukavicka i cetnicka vojska. Oni nisu vojnici ni bili, onu si bili ubice. Ni malo ih ne zalim. Ganic je ratnik bio. Nije on bio cetnik da pjeva kad ubija neoruzane, a onda kuka kad njega neko dira.Så gör mig en tjänst och ge fan i mig och min blogg, jag har ingenting att säga till dig och du har VERKLIGEN ingenting att säga till mig. Muka mi je od svega sto napises och helt ärligt läser jag inte igenom det längre, ögnar bara igenom och himlar med ögonen. Dina så kallade motbevis är så jävla tragiska så det inte är sant. Att du inte skäms.PS din nästa kommentar är så bortkastad tid :) idi zajebaji nekog ko ce te mozda shvatiti za ozbiljno, för mig är du ett skämt i inace ne volim trositi vrijeme na gluposti.

2010-03-05 @ 13:12:17
URL: http://nidaa.blogg.se/
Postat av: Marko

Nida, du skämmer ut dig så att det är sjukt.

Läs på innan dy yttrar dig, för du har inte en jävla aning om vad fan du snackar om.

JNA krigade inte i Bosnien, det var det tre sidor som krigade mot varandra. JNA har ingenting med allt det hemska o göra.

Dom drog sig ur Bosnien precis när kriget började.

Som sagt, läs på, det kommer göra dig väl.

Så jävla patetisk är du så att det är sjukt.

Fruktansvärt att dina föräldrar har lärt dig att hata så mycket som du gör.

Jag hatar också, men bara dom onda. Och alla tre sidorna var onda. Men du ser bara från din synvinkel, och det är det som är det tragiska.

Läs på lilla flicka, bice ti bolje onda u zivotu.

Jebem ti ja tvoj muhammed, allah i Isus, vidi sa su ti dali.

Sram te bilo budalo jedna.

Lycka till i livet, för det lär du behöva din jävla nolla...

2010-03-05 @ 15:19:03
URL: http://jokerm.blogg.se/
Postat av: nida

HAHAHA jävla TÖNT! Milosevic je JNA stavio po svoju komandu da sluzi cetnike, så who the fuck är opåläst här egentligen, öppnat en historiebok någon gång?! Och TRE onda sidor? Ko je koga klao, ko je nad kome ucinio genocid da mi je znati? Haj' ne seri Jugoslavije ti. Ko je 1991 godine usao u Vukovar i klao? JNA! Ko je usau u Sloveniju? JNA! Ko je usao u BiH? JNA! Odakle oruzje s kojima su klali neoruzane?! JNA!!!! Googla lite din naiva jävel.Det verkliga JNA försvann och upplöstes när Jugoslavien försvann (vilket var år 1991 in case you forgot) och det som blev kvar av den var enbart CETNIKER koji su je zloupotrijebili bivsu JNA da prave zlocinstvo nad cijelom bivsom Jugoslavijom - nad Bosnom, nad Hrvatskom, nad Slovenijom, nad Kosovom! Bukvalno ti se Poserem na tu tvoju 90-talets JNA!Din ip är på block nu så dina kommentarer kommer automatiskt tas bort av sig själva, slösa inte mer tid på din propaganda. Den äcklar mig.

2010-03-05 @ 18:29:02
URL: http://nidaa.blogg.se/
Postat av: Marko

Som sagt, läs på din nolla. Läs på vem som var högsta chefen för JNA och vem som var Jugoslaviens president när kriget bröt ut. Läs på vilka ustaša var under andra världskriget, under Jugoslavien kriget. Läs på vad Alija gjorde under andra världskriget, vad Tuđman gjorde under Jugoslavien kriget. Det är mycket som du inte vet lilla flicka. Det är inte ens synd om dig som sagt, din rasistiska jävla nolla

2010-03-05 @ 19:06:07
URL: http://jokerm.blogg.se/
Postat av: Anonym

Pinsamt Marko. Hon kör över dig...

2010-03-07 @ 08:45:39
Postat av: Marko

Det gör hon icke...

2010-03-07 @ 12:02:21
URL: http://jokerm.blogg.se/
Postat av: Baresić

Åt helvete med Jugoslavien, en konstgjord stat.Åt helvete med JNA, ingen "folkets armé", bara en bunt fega våldtäktsmän och mördare.Vi glömmer aldrig Vukovar!Åt helvete med kommunistiska massmördare som Tito, Milošević, Stalin, Mao.Leve det fria Kroatien!Za dom-zpremni!

2010-06-30 @ 23:18:25
Postat av: Marko

Jedi govna ustaso.

Läs på lite innan du yttrar dig din dumma fan.

Såna som dig kommer att få sina bröstkorgar insparkade när revolutionen kommer...

2010-06-30 @ 23:57:51
URL: http://jokerm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback