E3 2010, Dag 2!


Har varit lite seg med bloggen eftersom har haft fullt upp med jobb men här kommer det lite om E3 mässans andra dag och resten.

Andra dagen började med Nintendos presskonferens och det kunde ha börjat bättre.
Dom började mer eller mindre direkt med att visa det nya Zelda spelet som nu har fått ett fullständigt namn,
The Legend Of Zelda: Skyward Sword.
Grafiken är en blandning av Wind Waker och Twilight Princess och jag blev inte så imponerad.
Sen krånglade kontrollerna som ini helvete, sensorn snappade upp lite signaler här o där från folks mobiler och sånt.
Just nu så vet inte så mycket om själva spelet, vi vet inte om Nintendo håller det dom har lovat oss, att inte göra detta som ett vanligt tradionellt Zelda spel. Just nu verkar det som ett typiskt Zelda spel och det börjar ju bli ett jävla uttjatat koncept.
Vi får hoppas på det bästa helt enkelt.
Nog om Zelda och vi fortsätter med allt annat dom visade och det var mycket.
Nya Metroid som förmodligen kommer att bli det bästa jag spelet sen World Of Goo. Nya Kirby verkar bli ett jävligt bra spel, synd bara att jag inte bryr mig så mycket om den spelfiguren. Det kommer en nytolkning av det gamla hederliga Goldeneye. Kan bli bra, men lika bra som Goldeneye var på sin tid har jag svårt att föreställa mig att det blir. Donkey Kong Country Returns såg också väldigt roligt ut.
Nintendo 3DS presenterades och enligt alla speljournalister så är detta något helt sjukt bra. Riktig 3D som funkar utan några glasögon. Många bra spel är på gång till den maskinen. Nytt Mario Kart, nytt Metal Gear, Street Fighter 4, gamla hederliga The Legend Of Zelda: Ocarina Of Time, ett helt nytt Kid Icarus spel, Star Fox, Sonic och mycket mycket mer. Allt i äkta 3D.

Har inte så mycket o säga om Sonys presskonferens. Blir så jävla irriterad över publiken som gång på gång applåderar åt Playstation Move.
Ibland kan det vara bra o härma andra, fast att man gör det bättre. Men Sony har inget gjort något revolutionerande med deras nya kontroll men ändå så blir publiken imponerade.
Jag undrar ifall dom vet vilket år det är nu och ifall dom någonsin sett Nintendo Wii som kom ut 2006
Sonys Playstation Move gör ingenting som man inte kan göra med en Wii Remote. Det enda skillnaden är att Playstation 3 är en kraftfullare maskin som kör i HD. Starkt jobbat Sony. Jävla sopor.
Det evigt försenade Gran Turismo 5 är fruktansvärt vackert och jag fick lite nostalgi känslor när dom presenterade det nya Twisted Metal spelet. Men annars var det inte så mycket att hurra för.

Nintendo är dom stora vinnarna 2010´s E3 mässa. Med alla spel som är på gång till Wii och deras Nintendo 3DS så visar dom oss återigen varför miljontals folk där ute spelar TV-spel. Nintendo sätter ny standard för spelvärlden gång på gång. Sony och Microsoft apar efter som vanligt. Ibland går det bra, ibland dåligt. Men ingen kommer vara som Nintnedo, Gudar...

Kommentarer
Postat av: Pullan

Jag tycker allt att du är lite orättvis mot Kirby. phu!

2010-06-18 @ 18:57:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback