Månadens Bästa!

Juli är över och samma sak är det snart med sommaren.

Månadens nya bästa film får bli
Kick-Ass eftersom jag inte har sett så många nya filmer. Men denna är film överraskar på alla sätt.
Underbara actionscener med musik som egentligen inte alls passar in men det gör bara hela saken bara bättre. Nicolas Cage är förbannat rolig och hela filmen är mer eller mindre en parodi på sig själv och dess genre.
Betyg: 7 av 10Under juni månad så har jag sett tre filmer som jag har gett 8 av 10 i betyg . Transamerica, Requiem For A Dream och Moon, och det är Moon som är den bästa filmen under juni.
Så otroligt jävla snygg och man önskar att man hade en 50 tums Pioneer hemma så att man kunde njuta av denna film i HD. Men DVD kvalité duger också såklart. Originell, snygg som sagt och musiken är underbar. Sam Rockwell klarar av helt briljant att leverera denna film mer eller mindre helt själv.
Betyg: 8 av 10Månadens nya sämsta film The Wolfman.
Som jag har ofta skrivit förut, inte direkt en dålig film, helt okej men inget mer. Benicio Del Toro blir en varulv som älskar att mörda folk.
Varför är varulvar så våldsbenägna egentligen? Varulvar är rätt så coola egentligen men denna film våldtar hela charmen med dom.
Helt okej film som sagt men man förväntar sig mer av Benico.
Betyg: 4 av 10Månadens sämsta film är utan tvekan den otroligt värdelösa Proom Night som jag såg häromnatten med Erik. En ung tjej har en psykopat efter sig som är dödligt kär (ha, en ordvits) i henne.
Tänk er alla klyschor som ni kan tänka er inom en skräckfilm och hur en flicka i tonåren ska vara i Amerika. Värdelösa skådespelare, tråkig story, mördaren ser ut som Charles Manson och allt är bara ett stort jävla suck.
Förstår inte hur man kan göra en sån otroligt värdelös film.
Betyg: 2 av 10Månadens bästa spel och skiva utgår. Sommaren har varit full med andra aktiviteter.

Augusti är här. Jag har överlevt rock´n´roll döden och sommaren är på väg att ta slut men vi får hoppas på en varm augusti...

Kommentarer
Postat av: Marie

Såg trailen för The Wolfman innan filmen ens kommit till Sverige eller på bio, och den ser grym ut. Trodde det skulle bli en riktigt bra film. Har fortfarande inte sett den, men fler än du har gett den lågt betyg och sagt att den inte är något speciell. Snacka om att hajpa upp den. Jag tycker det är lite tråkigt när det blir så. Hellre blir man glatt överraskad av en lite sämre trailer men en grymt bra film eller en likvärdig trailer och film.Filmen Kick-ass. Titeln talar för sig själv: Filmen kickar ass! Den är underhållande genom hela filmen! :D

2010-08-16 @ 23:40:49
Postat av: Marko

The Wolfman har ju inte blivit hypad så mycket och det med all rätt. The Wolfman våldtar hela varulvgenren tyvärr..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback