S.A.R.S Buđav Lebac

Cpbra reggaelåt från Jugoslavien från den Jugoslaviska Repbuliken Serbien.
Buđav Lebac som betyder mögelbröd. Låten handlar om vad som finns till kvällsmat: Buđav Lebac.
Gruppen
S.A.R.S är bakom detta mästerverk...


Natt På Museet 2!


Den mysiga och roliga komedi filmen
Natt På Museet har fått en uppföljare.
Är det en värdig sådan då?

Larry Daley (Ben Stiller) jobbar inte längre som musievakt. Han har arbetat sig upp i världen och startat ett eget superframgångsrikt företag. När han får reda på att hans gamla polare ska arkiveras för att ge plats åt mer nya och modernare inslag så blir han ledsen. Han kan inget göra och hans gamla polare skeppas iväg till riksarkivet under det gigantiska museikomplexet The Smithsonian. Med dem följer också den magiska tavla som får de döda vakna till liv om nätterna.
Larry måste stoppa hela proceduren innan tavlan hamnar hos maktgalningar som Al Capone, Napoleon Bonaparte, Ivan den förskräcklige och en massa annat löst historiskt folk som har väckts till liv.Natt På Museet 2 har allt som den första filmen hade. På både gott och ont. Den är inte en lika bra och rolig som den första var men det är en fortfarande en film som hela familjen kan njuta av. Den första filmen var riktig mysig tyckte jag men här blir det mer som en upprepning och inte mycket nytt.
Det coolaste i filmen är just scenerna med dom olika tavlorna. Väldigt rolig idé. Dom borde ha använt sig mer av den idén.
Owen Wilson som var riktigt bra i den första filmen har alldeles för liten roll i denna uppföljare.
Dom borde ha använts sig mer av honom och Ben Stiller här. Storyn borde ha kretsat mer mellan dom.
Hank Azaria som spelar den galne Kahmunrah är väldig när han får sina utbrott och skriker sig igenom sina dialoger.I stora drag så är det en helt okej film. Den är så mycket bättre än dom flesta komedi filmerna som görs idag.
Men samtidigt så gjordes det mer eller mindre likadan film för bara tre år sedan och oftast så är den första filmen bättre...

Betyg: 5 av 10

Otten!

Otten i Norrköping. Ett av många likadana uteställen som finns i detta land. Inredningen får en tia. Det är skit snyggt och så.
Men sen när man ser vad det är för sorts folk som går dit och vad för slags musik som spelas så vill man bara ta fram ett gevär och skjuta ner allt och alla och sen avsluta med att skjuta skallen av sig själv för att man fick stå ut med sådant skit. Det är helvetet på jorden.
Två bra låtar spelades (
Michael Jacksons Bille Jean och huvudlåten i Desperado, Los Lobos, låt Cancion Del MariachiI (Morena De Mi Corazon) under hela den tiden jag var där. Dom spelades i några sekunder sen kom dunka, dunka, ntz, ntz skiten in och våldtog Michael Jackson och Antonio Banderas med alla sina skjutvapen kunde inte göra sig av med förgriparna.


Fantastisk låt!

Sen att att man går runt där och känner sig malplacerad är inte så jävla konstigt. Alla glor ju på en som att man vore en jude på ett nazistmöte. Vaktjävlarna är äckliga gorillor som tror att dom äger allt och alla. Alla tjejer ser likadana ut. Blonda bimbos som raggar sliskiga turkkillar som är villiga att bjuda bimbosarna på sprit för att få sig ett nyp.
Invandrarkillar med stora kors, stjärnan och halvmånen och någon blond svensk kille här och där i en fin strycken skjorta som han har köpt för några tusen. Hjärndöda människor som dansar till allt. Så länge det är dunka, dunka, ntz, ntz i skiten. Det är själlös musik och borde totalförbjudas.
"Det är rolig musik att dansa till" säger många. "Det är kul att gå ut och dansa. Åh den här låten är så jävla rolig att dansa till. Jag lyssnar inte på sån här musik hemma. Tycker det är dålig musik, men gud vad kul det är och dansa till det."
Visst kan det vara kul och dansa,men till musik som man själv älskar. Jag förstår inte på mig såna människor helt enkelt. För mig är det helt obegripligt. Finns ingen logik i det. Äter ni äcklig mat varje dag bara för ni ska bli mätta också eller? Det är kul och titta på tv, kollar ni på dåliga program bara för att det går på tv då eller? Dricker ni piss också för att det är renare än vatten som det påstås? Det borde ni göra. Hjärndöda människor som har pumpats med MTV skiten och tror att R´n´B (Rythm And Blues) är Beyoncé. Jag tycker inte ens synd om er. Ni är så hjärntvättade att det är sorligt...


Johhny Cash hjälpte mig igår kväll! Fuck off till alla er hjärndöda idioter!De Ofrivilliga!


Här i Sverige har riktiga stereotyper.
De Ofrivilliga visar bara en del av dom.

I De Ofrivilliga får vi följa flera olika människors liv. Vi har en far som vägrar inse att han måste åka till akuten. En busschaufför som stöter och skryter för sin medarbetare, en lärare som hatar grupptryck, riktiga fjortistjejer osv.
Vi får hänga med på en rolig, intressant och en sorlig resa.

Ruben Östlund har fångat den svenska verkligheten. Med De Ofrivilliga är så är det som att han har använt sig av en dold kamera hela tiden. Allt som vi ser sker på riktigt känns det som. Men detta är en film konstigt nog. Manuset är mer än fantatiskt. Det är fasansfullt bra och verkligt. Hur Ruben har lyckats med detta kan jag inte förstå. Jag tror man kan känna igen sig i alla scener ur denna film. På ett eller något annat sätt så har vi alla varit med dom liknade saker.
Detta är en fantastiskt film och måste ses.De Ofrivilliga är den svenska ångesten på högsta nivå.
De Ofrivilliga är verkligheten. Helt jävla fantastiskt bra...

Betyg: 9 av 10

Michael Jackson!

Jaha, så har en av mina största Gudar dött. Michael Jackson.
Det är en enorm sorg jag känner. Kommer ihåg när jag var liten och lekte Michael Jackson. Försökte lära mig att dansa som honom och försökte med alla medel jag kunde att se ut som han gjorde under Bad videon. Tyckte hans utstyrsel var så jävla grym. Det tycker jag fortfarande. Går runt ännu idag i röda jeans som ungefär Michel gjorde i Thriller videon.
Det enda som fattas är den röda skinnjackan. Även den från Beat It videon är snygg. Snyggare faktiskt.
Det finns ett väldigt speciellt danssteg i Beat It videon som får allt annat i denna värld blekna i jämförelse.
Vilken sjuk talang denna man hade. Ett riktigt musikaliskt geni var han. Han var inte riktigt klok heller, men det är en annan sak.

Jag har tidigare klagat i denna blogg om tjejer som bara har en sak i huvudet: Att gå ut och dansa. Det enda som får mig att tappa besinningen totalt är just hans musik. Sätt på Thriller, Beat It så är det jag som springer (om jag kan) till dansgolvet och dansar skiten ur mig. Då är det bara jag och hans musik som finns. Så jävla bra.
Michael Jackson kommer alltid vara störst inom popvärlden. Så enkelt är det.
Han är en Gud...


U21 EM, Juggarnas Tredje Match, Del 2!

Jaha, så vann Sverige. Det trodde jag faktiskt inte.
Men har man en domarjävel som dömer straff fast att det inte ens skulle vara straff och det blir 2-0 till Sverige efter bara 15 minuter så förstår jag att serbjävlarna förlorade.
Så har det alltid med dom slaviska lagen, oavsett ifall det är fotboll eller hockey. Ligger dom under så ger dom upp. Plus att Serbien har under denna turnering försökt att dribbla sig förbi under matcherna.  
Dribbla och långbollar mot mitten. Vad fan, är inte Inter ett bevis på att sådant spel inte funkar eller? Jävla idioter.
VM nästa då...


U21 EM, Juggarnas Tredje Match!

Ikväll gäller det. Nu kommer svenskarna att åka på stryk. Jugoslavien mot Sverige i fotboll, ett av det bästa och roligaste som finns...


U21 EM, Juggarnas Första Match!

Juggarna spelade sin första match ikväll mot Italien. 0-0 slutade machen. Båda lagen spelade bra men ingen var tillräckligt bra för att vinna. På fredag möter Jugoslavien Vitryssland och sen på tisdag möter dom Sverige. Funderar på åka ner till Malmö och se matchen. Någon som ska med? Serbiens fotbolls ledning vill inte att man ska ha med några Jugoslaviska flaggor eller Röda Stjänan tröjor. Allt ska vara serbiskt. Vilka idioter. Åker jag ner till Malmö så kolla efter den Jugoslaviska flaggan. Öl och fotboll, ett av det bästa som finns...


Helgen!

Helgen har varit mysig. Var i Norrköping hos Belmas föräldrar och firade Belmas födelsedag, mycket trevligt. Hugos är ett bra uteställe, lite dyrt bara. Lördagen var lugn och nu är jag i Lindesberg hos mina föräldrar och dricker och äter gratis. Mycket trevligt. Ska passa på och träffa lite gamla vänner nu...

Papegoja!

Denna papegoja "dansar" skiten ur alla hardcore och metal snubbar.
Så jävla bra...


Lilla Hjulet!

Oj oj vilket underbart spel. Men fan vad kort det var, några minuter bara.
Men ibland kan det räcka.
Little Wheel har allt som man kan önska sig ett spel. Underbar grafik, cpbra musik och roliga pussel. Enda negativa är att det är för kort...

Little Wheel
SpelaOnsdags Fotbollen Del 2!

Ja men så vann Sverige äntligen och juggarna vann också.
VM nästa för juggarna verkar det som. Om dom fortsätter att spela som dom gör så kommer dom till Syd-Afrika lätt. Räcker med en vinst tror jag.
Lite svårare för Sverige, men hoppas dom klarar detta nu.
Dom har bara lätta matcher kvar dock så kan borta matchen mot Danmark bli väldigt svårt för dom.
Men Sverige är ett väldigt bra lag när det verkligen gäller. Alla minns ju Italien-matchen t.ex.

Har börjat kolla på
The Cosby Show. Ligger i sängen och skrattar hela nätterna långa. Stackars Belma som blir väckt av mina skratt attacker. Men Cosby är lika roligt nu som det var förr när man var liten...


Onsdags Fotbollen!

Kom igen nu Sverige för fan. Förlorar ni ikväll så är det kört för er och hej då till Lagerbäck.
Juggarna, visa ni också att ni vinner era matcher ikväll.
Snart är det dags för avspark...

Brega!Jugoslaviens största musikaliska geni (efter mig)
Goran Bregovic ska ut på turné i Amerika.
Kul för honom, men du Goran, kom till Sverige och spela skiten ur någon festival med ditt brassband. Såg dig på konserthustet i Stockholm för några år sedan men det var ju inte samma sak. Du ska spela på festivaler, som du gjorde i Jugoslavien 2008 på Guca festivalen.
Om du bara såg vad som händer med svenskarna när dom hör Gas Gas, ajde kom...


Bränna!

Skulle bränna ut förmodligen årets bästa film, The Wrestler men så började brännaren strejka.
Jaja vad ska man göra, inte så mycket, bara dra fåtöljen till dataskärmen och titta och njuta.
Punk som fan...

Fotboll!

Ja, Sverige suger ju kuk som vanligt.
Sparka Lagerbäck och skicka hem Zlatan till Jugoslavien. I Sverige gör han ingen nytta och i Jugoslavien skulle han kunna spela riktig fotboll.
Men jag skiter i det svenska laget. Jugoslavien vann idag, Den Jugoslaviska Rebubliken Serbien vill säga.
Juggarna vet hur man ska sparka boll, så länge dom inte spelar i eller för Sverige.
Hajmo...


Fredag Den 13:e!


I USA så älskar dom att göra remakes på gamla klassiker. Snart kommer en ny version
Terror På Elm Street. Gamla kultserien V får sig också ett ansiktlyft. Fredag Den 13:e kommer inte heller undan. Jason sagan börjar om från början i den nya Fredag Den 13:e.

Fem ungdomar är ute i skogen och campar. En efter en mördas. Inget som allmänheten vet något av. En av dom är Clay, (Jared Padalecki) hans syster Withney (Amanda Righetti) är en av dom ungdomarna som var ute i skogen och campade. Hon är anmäld som försvunnen och Clay gör allt för kunna hitta henne. Han träffar på några ungdomar ute i en stuga i Crystal Lake och där börjar mardrömmen. Jason tillåter ingen komma levande från Crystal Lake. Kommer Clay att hitta sin syster?Jag är mållös. Jag har egentligen inget att säga om denna film. Men jag ska försöka göra mitt bästa. Hade detta inte varit en film med en av världens kändaste skräckfilms figur; Jason Voorhees så hade jag hatat denna film. Men nu har denna Jason funnits med hela mitt liv och man kan ju inte hata honom. Men man kan hata mer än hälften av alla filmer som den stackars Jason varit tvungen att medverka i.
Regissören Marcus Nispel (som också har gjort remaken på den gamla kult skräckisen Motorsågsmassakern) har inte mycket till fantasi. Här finns inget nytänkade alls. Dom som knullar, super, röker på och mördas såklart.
Den oskyldiga flickan är såklart hjälten i filmen. Dom dåliga skämten haglar på som vanligt i såna här filmer och såklart, brudar som visar brösten.
Varför gjorde han inte som Rob Zombie gjorde med sin nytolkning av Halloween (filmen som startade denna genre, slasher film) filmen. I den nya versionen fick vi följa Michael Myers som ett liten pojke. Som blev så otroligt missförstådd, mobbad och till slut hamna i psykhemmet. Där fick vi se hur han utvecklades till det monster som vi alla i dag vet om, och då, då började helvetet. En mycket bra skräckfilm. Något sånt borde Marcus ha gjort med denna remake men icke. Istället får vi samma film som vi såg 1981, fast så mycket sämre (första och andra filmen var originella och bra) och man väntar bara på att filmen ska sluta.I dokumentären His Names Was Jason: 30 Years Of Friday The 13th så berättar dom om utmaningen i alla Fredag Den 13:e filmer, var att komma på alla olika sätt Jason skulle mörda någon. Originella sätt. Här finns det bara ett sådant. Stackars lilla Amanda (America Olivo) haha.
Den största chocken i denna film var att se Jason springa, kan inte minnas att jag har sett honom springa i någon av Fredag Den 13:e filmerna.
Slutet i originalet var coolt och väldigt fräscht för sin tid, men här blir det bara pinsamt.
Det bästa med denna film är inledningen. Överasskande faktiskt.
Men annars är det inte så mycket som är bra i denna film. Låt Jason vara i fred, snälla...

Betyg: 4 av 10

Final Fantasy VII

Jag och Belma gick runt på stan. Väntade på Belma på systemet, Loading kollades upp och nyheten som jag har väntat på i flera år: Final Fantasy VII släpps idag för nerladdning.
Nu ska jag hem fortare än ögat och ladda ett av världens bästa spel någonsin till mitt PSP.
Så jävla underbart...


E3 Dag 2, Sonys Presskonferens!!


Dom började värre än Nintendo tyckte man den första timmen. Mycket snack om siffor som vanligt.
Mycket snack om
PSP Go. Den ska släppas den första oktober i USA, 249 $. Lite väl dyrt va för en handhållen konsol med inte så mycket nytt? Så som jag har fattat det så är det ingen skillnad på den vanliga PSP´n och PSP Go när det ska handla om processorkraft. Men PSP´ns/PSP Go´s framtid ser ljus ut iallafall. Spel som Metal Gear Solid: Peace Walker och Resident Evil utannonserades.Metal Gear Solid: Peace Walker ska utspela sig tio efter Metal Gear Solid 3: Snake Eater och det ser mycket bra ut på den lilla PSP´n.
Gran Turismo PSP har dom hållt på med sen jag vet inte hur länge men äntligen kommer det till hösten och, den riktiga anledningen till varför jag köpte mig en PSP. Final Fantasy VII kommer äntligen och det ska köpas hem via Playstation Store.
Sen blev det tråkigt igen en liten stund, några skjuta skjuta spel nämndes, eller typ bara skjuta skjuta spel.
Men en liten sak var iallafall intressant Rockstar Games, håller på med en exklusiv titel till Playstation 3, Agent.

Nintendo gjorde rumblefunktionen till en standard, Nintendo gjorde analoga spaken till en standard, och Nintendo håller på idag att förändra vårt sätt att spela. Med deras revolutionerande Wii Remote. Rörelsekänslig kontroll. Microsoft håller på och utvecklar Natal (som har potential att lyckas) och självklart ska Sony apa efter och försöka sig på detta fenomen. Detta är väl ett måste inom denna bransch. Men att Nintendo kommer på allt först är väldigt kul och märkligt tycker jag. Kan ingen annan göra det? Sony apar efter Nintendo som vanligt men så fantasilöst som Sonys uppfinning (mer eller mindre en stöld från Nintendos Wii Remote) har jag inte sett på länge. Vad gör publiken? Dom jublar, applåderar, skrattar. Jag fattar noll?! Detta har vi ju redan sett från Nintendo i över tre år. Så vad är publiken så häpna över? Jag har faktiskt ingen aning. Sjukt. Detta är också en prototyp men ändå inget att applådera över.


Fantasilösa tjuvar, kom på något eget Sony!

Den största överraskningen var Final Fantasy XIV Online, ska släppas 2010.Team ICO har aldrig gjort spel. Dom gör spelkonst. Kolla bara på ICO och Shadow Of The Colossus, helt fantastiska.  Detta kommer från en person som aldrig har spelat dom två spelen. Detta vet man bara. Samma sak kommer det gälla med deras nya spel, The Last Guardian.


Magi!

Nu har alla dom tre stora jättarna haft sina presskonferenser och personligen så kommer Nintendo ge mig mer än vad Sony eller Microsoft skulle kunna göra på den stationära delen. Det nya Metroid och dom två Mario spelen lixom. Nintendo får känna sig slagna på den handhållna delen av Sony för tillfället.
E3 är inte över ännu. Imorgon hoppas vi på ännu mer och roliga nyheter...

E3 Dag 2!


Så, nu har Nintendo haft sin presskonferens.
Jag och Bobby satt och msna med varandra och var allmänt förbannade på Nintendo.
Vilka amatörer dom kan vara alltså. Sluta upp med eran säljpropapanda, vi vet att Nintendo DS säljer cpbra och samma sak gäller det för Wii. Vi vet det, ni behöver inte år efter år berätta detta för oss. Iwata var också tråkig och prata om hur Nintendo ska omvända 149 miljoner människor att börja spela. Nintendo, sluta prata och visa oss spel istället. Vilket dom gjorde till slut.
En uppföljare på det underbara Nintendo DS spelet
New Super Mario Bros kommer till Wii, New Super Mario Bros Wii.
Super Mario Galaxy får också en uppföljare (Super Mario Galaxy 2) och det bästa av allt, ett nytt Metroid spel, Metroid: Other M. Underbart. "Folk skriker så man tror att de ska börja gråta" skrevs det från E3 mässan när dom såg det nya Metroid.


Brutalt!

Sonys presskonferens börjar närsomhelst...

E3 Dag 1!
Igår började mässan och Microsoft hade sin presskonferens.
Alan Wake är väldigt snyggt och verkar väldigt intressant. Men påminner inte uppbyggnaden av spelet lite väl mycket av Resident Evil 4? Jaja, det är väl så dagens skräck/action spel ska se ut väl?!Metal Gear Solid: Rising utannonserades och min hype för det spelet är lika med noll. Verkar som att man kommer få spela som Raiden och inte Solid Snake.
Den största nyheten för mig var deras Natal. Styr spelen med kroppen. Inga handkontroller behövs. Det enda som behövs är du. Om detta funkar minst lika bra som dom visar i trailern så kommer detta vara en revolution inom spelvärlden. Hoppas på det bästa.Klockan sex börjar Nintendos presskonferens. Ni kan se den här på Gamespots sida eller här på G4´s sida.
Har stora förhoppningar på vad dom ska visa...

Månadens Bästa!

Maj är över, sommaren är här. Hurra.

Månadens bästa film är
The Dark Knight. Heath Ledger äger alla med sin tolkning av The Joker.
Bra action, bra story och en helt fenomenal Heath.
Betyg: 9 av 10Månadens nya bästa film får ta bli Fanboys tyvärr. Inte för att den är dålig direkt, men jag har inte sett så många nya filmer. Mest äldre. Men Fanboys är månadens nya bästa och så får det bli. Star Wars skämt blir aldrig dåligt.
Betyg: 6 av 10Månadens sämsta film är Hanging Up. Ytterligare ett bevis på att tjejer inte kan göra film. Diane Keaton som är en bra skådespelerska har regisserat denna skitfilm med henne, Meg Ryan och Lisa Kudrow och det är mest bara en massa prat i denna film. Prat, prat, prat och återgen bara tomt prat. Som i verkligheten alltså när kvinnor pratar med varandra. Dock filmens sentimentala del höjer betyget till godkänt.
Betyg: 4 av 10Månadens nya sämsta film är Paul Blart: Mall Cop.
Dåliga skämt och bara en helt enkelt väldigt tråkig komedi. Inget nytt i denna genre och man har sett samma film hundratals gånger förut.
Betyg: 4 av 10Månadens bästa spel är det nya Punch-Out till Wii. Underbart roligt, underbart svårt och nostalgin är närvarande hela tiden. Folk som klagar på att Nintendo inte är hardcore (hatar det uttrycket) får tänka om lite. Svårare spel får man leta efter. För dagens spel är för tok för enkla om man jämför dom med dom gamla hederliga Nintendo 8-bits spelen. Punch-Out är minst lika svårt.Månadens bästa skiva är fortfarande Thåströms Kärlek Är För Dom. Har inte lyssnat så mycket på musik under april månad så det får bli denna.Juni har precis börjat och samma sak är det med E3 mässan. Världens största spelmässa. Hoppas på många bra och roliga nyheter...